Бисквитена торта с маскарпоне и ягоди

26/03/2017
ГЕРГАНА ЯНКОВА
отГЕРГАНА ЯНКОВАНовак
"Една по-различна бисквитена торта, която няма да остави равнодушни дори и дамите на диета "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 451
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма купа разбийте маскарпонето с миксер. Прибавете към него кондензираното мляко и разбитата на сняг сметана. Разбъркайте добре с помощта на дървена лъжица.

Готовия крем оставете настрани. Кипнете прясното мляко. Започнете реденето на тортата като всяка бисквита потапяте в млякото.

Наредете бисквитите в правоъгълна тавичка, залейте 1/2 от крема и разпределете равномерно сладкото от ягоди. Наредете втория ред бисквити и залейте с останалия крем.

Декорирайте с пресните ягоди и оставете в хладилник за няколко часа да стегне.[ подобни рецепти тук ]
Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.9
Общо 11 гласували
5 10
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: