Подлучена кавърма с агнешко и кисело мляко

05/04/2012
А.Борисова
отА.БорисоваНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 290
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и сложете да се задуши нарязаното на парчета агнешко или овнешко. Задушвайте, докато омекне и добавете по-едро нарязания зелен лук. Объркайте, овкусете със сол и черен пипер.

Залейте с поразбитото кисело мляко и накълцания ситно чесън. Прехвърлете всичко в тава и пухнете да се запече в умерено загряна фурна. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: