Задушена царевица с масло и копър

28/03/2012
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър366127586
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 392
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцедете добре царевицата от течността й. Загрейте маслото в тиган и сипете царевицата.

Разбъркайте и задушете за няколко минути.

Добавете накълцания чесън и разбърквайте с дървена шпатула за още няколко минути.

Накрая объркайте царевицата с сол на вкус и копъра.

Снемете и поднесете с резен лимон и малко настърган пармезан по желание. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.7
Общо 9 гласували
5 7
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: