Свинско със зеленчуци и гъби

10/02/2017
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваВетеран572824147
"Специално предложение за начинаещи готвачи, които обичат топящото се в устата свинско месце "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 922
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Измиваме добре месото и го нарязваме на хапки. Поставяме го в съд;

2. Поръсваме със соевия сос, пикантина и разбъркваме добре;

3.Добавяме нарязания на дребно лук, гъби и изпечените обелени и нарязани на дребно пиперки;

4. Накрая добавяме олиото и бялото вино. Поставяме във фурната. Пече се до готовност.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: