Паниран телешки дроб

31/01/2017
Фати Камберова
отФати КамбероваПомощник Готвач107389252
"За ценителите, за мъжките компании, за дегустатори, за старите приятели, по специални поводи или просто за всички - паниран телешки дроб "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции12
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 222
  • Преглеждания за месеца194
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме телешкия дроб и го нарязваме на парчета. Овкусяваме парчетата с черен пипер и сол. В купа слагаме прясното мляко и слагаме в него да престои нарязания на парчета телешки дроб за 10 -20 минути.

В силно сгорещено олио панираме, като последователно потапяме в брашно и яйце.

Готовите панирани дробчета поставяме в тенджера, като нарязваме на шайби кромида и го похлупваме, за да се задушат. Добър апетит! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 5 гласували
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: