Пържена царевица

25/01/2017
Diana Hristova
отDiana HristovaНовак121
"Топла салата с царевица и пикантна нотка джинджифил - разбира се, че ще я опитате!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 030
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрява се зехтина и в него се запържва изцедената царевица.

Прибавят се джинджифилът, лютата чушка и смачканият чесън.

Сипва се соевият сос и се прибавя магданозът.

Ястието се запържва за около 2-3 минути и се поднася веднага след махането от котлона.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: