Крехки пържолки с топено сирене и гъби

25/01/2017
Рая Пешева
отРая ПешеваНовак8
"Магически вкусна комбинация, на която никога няма да се наситим "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо25 376
  • Преглеждания за месеца172
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате добре месото и го срязвате, но не до дъно, на филийки с дебелина около 1 см.

Отделно смесвате сол, зехтин, пипер, една лъжица горчица и лимоновия сок. Намазвате с маринатата месото и го оставяте на хладно за около един час.

След това във всеки резен поставяте резенче топено сирене, кашкавал и резенче гъбка. Местите месото в намазана с мазнина алуминиево фолио и го завивате така, че да не изтече получения сос по време на печенето.

Слагате пакетчето в тавичка и във фурната да се изпече за 60 мин. на загрята фурна на 220 градуса. След това може да разтворите фолиото и да го оставите да хване коричка отгоре.

Поднася се със свежа салата.

Бон апети! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: