Свинска пържола на тиган с горски гъби и картофки

24/01/2017
Sophie Zidarova
отSophie ZidarovaНовак111
"Приемаме всякакви покани за обяд или вечеря, които започват със свинска пържола с нещо вкусно "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 548
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Това е една много лесна, бърза и вкусна рецепта за вкусна вечеря или обяд.

Измивате месото и овкусявате с мащерка, сладка горчица, сос Маги, черен пипер, джинджифил, чесън.

Взимате грил тигана, намазвате дъното със зехтин, мятате пържолките и въртите до пълното им изпичане от двете страни.

Измивате гъбите и ги нарязвате.

Гъбите слагате отстрани на пържолите в тигана, въртите ги заедно с пържолите до изпичането им в златист цвят.

В добавка към гарнитурата изпържвам няколко картофчета.

Бон Апети! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: