Панирано пълнено пилешко филе

20/01/2017
Анонимен
отАнонименГотвач759562
"Сочно филе с хрупкава гарнитура - добавете свежа салата и имаме сделка "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 305
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и разделете пилешкото филе на порции. На всяко филе направете внимателно процеп с остър нож, така че да се получи джоб.

Измийте и нарежете магданоза на ситно. Отделете няколко цели листа магданоз за украса. Нарежете стерилизираните гъби, киселите краставички, както и бекона на ситно.

В купа смесете крема сиренето с магданоза, гъбите, бекона, краставичките и подправки /сол, черен пипер/ на вкус. Напълнете всеки джоб с готовата вече плънка.

Запечатете с клечки за зъби, за да не изтече плънката при панирането. Нагорещете олио за пържене в тиган. Разбийте яйцата в съд, удобен за потапянето на пилешките филета.

Потопете всяко филе в разбитите яйца. Овалвайте старателно в галета. Ако предпочитате двойна панировка, повторете процедурата.

Изпържете месото в добре нагорещено олио. Сервирайте в подходящ поднос.

Украсете с листа от магданоз и с гъби.

Препоръчва се да се консумират, докато са топли и хрупкави.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 4 гласували
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: