Ориз с праз лук и пуешки бутчета

19/01/2017
"Супер вкусно и супер лесно за приготвяне - слагате всичко в печката с конвекция, нагласяте и ... ами хапвате с удоволствие "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 595
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутчетата ги варим в подсолена вода за около 40 минути. Отделно запържваме в олиото лука и ориза, към тях добавяме и чубрицата.

В тавичка от алуминиево фолио изсипваме изпържения ориз и наливаме 5 чаени чаши от бульона, в който са се варили бутчетата, които накрая редим върху тази смес.

Печем във фурна с конвекция час и 15 минути.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: