Салата Цезар с пилешко

18/01/2017
"Без компромиси - класическата салата Цезар с крехко пилешко филе и комплиментите на Готвач.БГ "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо222 839
  • Преглеждания за месеца6302
  • Преглеждания за седмицата2132
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се овкусяват със сол и черен пипер и се изпичат на скара /или оребрен тиган/. След като изстинат се нарязват на хапки.

Салатата се почиства, измива се и се накъсва. Прибавят се нарязаните краставица и чери доматки.

Добавят се пилешките късчета и крутоните.

В отделен съд се смесват киселото мляко, майонезата и лимоновия сок. Овкусява се с черен и червен пипер и сол.

С готовия сос се овкусява салатата. Най-отгоре се настъргва пармезан.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 5 гласували
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: