Печен сафрид във фолио

16/01/2017
"Супер идея за приготвяне на риба - хем сафридът става супер сочен - хем си спестявате и от миенето на съдове "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 360
  • Преглеждания за месеца97
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме добре рибата.

Овкусяваме я със сол и черен пипер.

Пълним с кромид лук и лимон.

Увиваме я във фолио и печем 30 минути.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

2
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: