Домашни дюнери с кашкавал

15/01/2017
Мая Николова
отМая НиколоваНовак51
"Поканете приятелите си на незабравимо дюнер парти - забавлението от вас, а рецептата за дюнери - от нас "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 144
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пилешките бутчета във вода. Добавете маята с лъжица захар, вода, брашно и сол. Омесете тестото. След като втаса, го разделете на 8 топки и всяка една я разточете.

Сложете месото в малка тавичка, заедно с подправките и маслото. В блендер (може и на ръка) да ги разбъркате. Добавяте киселото мляко, майонезата и чесъна. Това е основният сос за дюнерите.

Като разточите на тънко тестото (питките са като пърленки, но по-тънки) го поставете в горещ тиган, предварително намазан с масло.

След като се опекат, ги покрийте със соса, настърган кашкавал, месото, пържените картоф, киселите краставички и лютеницата. Навийте! Става много вкусно! Да ви е сладко! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: