Крехко свинско месо с лук и ароматни подправки

06/01/2017
Ladyj
отLadyjНовак44
"Това не е просто свинско месо, а поезия в чиния ... с лук "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 251
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското едро и го сложете в тава. Овкусете с указаните подправки или по свой вкус.

Добавете малко вода и мазнината. Разбъркайте и завийте с фолио. Поставете в загрята на 200 градуса фурна за час. Към края отвийте и добавете нарязан лук. Оставете във фурната да се позадуши.

Поднесете според предпочитанията си. Аз гарнирах месото с картофена салата, кърначе и печени чушлета. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: