Пържен чернокоп

08/12/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1493140615275
"Лекарите казват веднъж седмично да се яде риба, а ние предлагаме да е чернокоп, защото е толкова вкусен "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 316
  • Преглеждания за месеца185
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо изчистете много добре всички рибки като отстраните главите. Измийте много добре и отцедете от водата.

Всяка осолете поотделно, за да се разпредели солта равномерно. Оставете така поне един час и всяка рибка оваляйте в брашно, като изтупате с вилица излишното брашно.

Загрейте олиото в дълбок тиган и започнете пържене като обръщате от двете страни до апетитно зачервяване на кожичката.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.7
Общо 7 гласували
5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: