Чернокоп на фурна с горчица

06/12/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру249386494720
"Най-вкусната риба е тази, която е приготвена с много мерак и изядена с приятели "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 299
  • Преглеждания за месеца107
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства от вътрешностите и добре се измива на течаща вода. На дървено шишче се нанизва през очите с едното шишче, а с другото през опашката, така че да са с корема нагоре.

В купа се разбърква с вилица горчица, счукани скилидки чесън, соев сос, малко сол, черен пипер, зехтин, лимонов сок и подправките.

С тази смес се намазва корема на рибата отвътре. Поставя се в подходяща тавичка за печене.

Печем в загрята фурна 200 градуса за 25-30 минути до златисто. Поднасяме с резени лимон, пържени картофи, салата от домати и чаша вино! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: