Филе от бяла риба със сусамова коричка

01/01/2017
Севда Андреева
отСевда АндрееваНовак10686
"Хрупкаво и апетитно филе, поднесено с ароматен сос и много любов "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо422
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусяваме филетата със сол и черен пипер.

Разбиваме белтъците на сняг и в тях потапяме рибата.

Овалваме я в предварително разбъркания сусам с царевичното брашно.

Пържим филетата в сгорещено олио, вадим и съхраняваме на топло.

Обелваме и наситняваме доматите, задушаваме ги в олио и прибавяме виното. Готвим на силен огън, докато започне да се сгъстява.

Овкусяваме соса със сол и черен пипер.

Заливаме топлите филета с него и сервираме ястието поръсено с наситнен магданоз.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: