Шаран по ломски

06/12/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваНовак10686
"Специално за всички, които обожават пържен шаран - шаран по ломски "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 993
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме рибата, режем на шайби.

Овалваме парчетата риба брашно, към което сме добавили сол и черен пипер и ги пържим в сгорещеното олио.

В дълбок съд приготвяме маринатата от оцета, счукания чесън и наситнения магданоз и копър.

Потапяме всяко парче в марината от двете страни и оставяме да се маринова в похлупения съд за 10 минути.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: