Бабината манджа

01/12/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Само баба знаеше как да ни нагости хем вкусно, хем със съвсем малко продукти "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20 992
  • Преглеждания за месеца6457
  • Преглеждания за седмицата2050
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите и подсушени чушки печем в гореща фурна, на котлона или в скарата. Задушаваме ги в плик и ги обелваме.

Настъргваме доматите и ги запържваме заедно с пресования чесън в сгорещеното олио.

Прибавяме чушките и готвим докато течността започне да се изпарява.

Подправяме със сол и черен пипер на вкус.

Разбъркваме брашното с малко вода и през цедка го прибавяме към ястието, оставяме да покъкри още малко и сервираме.

Може да се консумира топло или студено.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: