Кисело зеле с праз и ориз

26/01/2018
ГЕРГАНА ЯНКОВА
отГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2954168893
"Като заклети почитатели на Българскана кухня, препоръчваме на всички да опитат това кисело зеле с праз и ориз Направо се топи в устата "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 682
  • Преглеждания за месеца104
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Нарежете праза на ситно и запържете. Прибавете киселото зеле, нарязано на ситно, и ориза.

Запържваме, докато оризът стане прозрачен. Залейте с 2 ч.ч. вода и прибавете подправките.

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 40-60 мин.

Забележка: Имах останала 1 пържола и я прибавих към ястието да не е съвсем постно, но и без нея ще е страхотно.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.9
Общо 7 гласували
5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: