Костур на тиган

20/01/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваНовак3753322
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21 033
  • Преглеждания за месеца419
  • Преглеждания за седмицата187
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете костурите от глави, опашки и кости, като разделите всяка на 4 парчета. Трябва да се получат общо 8 филета. Осолете ги леко.

Смесете галетата, брашното, настърганата лимонова кора, настъргания твърд кашкавал, малко смлян черен пипер и накълцания магданоз.

Овалвайте всяко парче костур в тази смес и изпържете до приятен загар в сгорещена мазнина. Отцеждайте рибата върху решетка.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

3.8
Общо 10 гласували
5 2
4 5
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: