Чернокоп на скара с лимонов сок

27/10/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру249386494720
"Риба на скара и бира са чудесна комбинация!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 555
  • Преглеждания за месеца146
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

  • риба - 500 г чернокоп
  • сол - на вкус
  • черен пипер
  • лимони - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства от главата и от вътрешностите, измива се много добре на течаща вода.

Поръсваме със сол и черен пипер, покрива се с фолио и оставяме да поеме от подправките и да се отцеди от водата.

Загрява се скара, намазана с мазнина, слага се рибата и печем от двете страни до готовност. Поднасяме с резени лимон и поръсена с лимонов сок.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: