Свински пържолки с гъби и топено сирене

26/10/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
"Знаете как е - пържоли без топено сирене и гъбки не са никакви пържоли "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо51 790
  • Преглеждания за месеца143
  • Преглеждания за седмицата38
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите за маринатата се смесват в дълбока купа. Пържолите се измиват, отцеждат се добре, начукват се и се накисват в марината. Покриват се с фолио и се оставят на хладно за 3-4 часа. После пържолките се изваждат от маринатата, нареждат се в подходяща тава.

Гъбите се измиват и се отцеждат. Режат се на малки парчета и се нареждат върху пържолите.

Топеното сирене се нарязва на кубчета и също се разполагат равномерно отгоре. Заливат се с останалата марината.

Тавата се покрива с фолио и се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса.

20 минути преди да бъдат готови, фолиото се маха, нареждат се нарязаните на полумесец домати и се доопичат. Да ви е сладко! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: