Много шоколадова торта

20/10/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф69496120525
"Шоколадова, още по-шоколадова, много шоколадова торта за любители на сладичкото "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 192
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За блатовете ви трябват две форми с еднакви размери- 24, 26 см. Пресейте сухите състави в купа. Яйцата разбийте с олиото и млякото. Сипете тази смес при сухите състави, добавете водата и разбъркайте с дървена лъжица до хомогенна смес.

Намажете формите с малко олио и разделете получената смес в двете форми.

Печете на 180 градуса за 35 мин до суха клечка, извадете, сложете върху метална скара и охладете. За крема разбийте в купа маслото с пудра захар и какао.

Сложете ванилия, течния шоколад и млякото. Разбийте до получаване на крем.

Сложете един блат върху чиния, намажете със сладко от череши, сложете половината крем, покрийте с другия блат, намажете с останалото сладко и намажете с останалия крем, като покриете и страните и.

Оставете в хладилник да стегне. Извадете поръсете с шоколадови пръчици и декорирайте със бита сметана и плодове.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: