Торта с много крем

20/10/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
"Очаровайте гостите си с тази непретенциозна, но много вкусна торта с наистина много крем "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции1 тава
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо765
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти за тестото се слагат в подходяща купа, разбъркват се и се изсипва в намаслена тава. Слага се да се пече на 180 градуса. Продуктите за глазурата се слагат в тенджера и се варят на слаб огън, докато се получи хомогенна смес.

Готовата торта се оставя да се охлади и се разрязва на два еднакви блата. Единия се маже обилно с готовия крем и отгоре се слага другия. С останалия крем се намазва обилно тортата отгоре и отстрани. Украсата е въпрос на вкус и въображение.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: