Крехко свинско с ананас и топено сирене

13/10/2016
"Уникално съчетание от вкусове, в което ще се влюбите от първата хапка "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 664
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на подходящи късчета. Обелете лука и го нарежете на ситно. Загрейте олиото в подходящ, дълбок съд за готвене. Сложете лука и запържете за кратко и след като започне да омеква и да се карамелизира, прибавете месото.

При непрекъснато бъркане, гответе 5-6 минути, докато месото се запържи. Прибавете бялото вино, разбъркайте и похлупете с капак.

Гответе на тих огън, докато виното се изпари, месото добие кафеникав загар. В края на готвенето, прибавете топеното сирене и разбъркайте.

Добавете ананаса, нарязан на малки парченца. Овкусете със сол и бял пипер.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: