Свински пържоли с гъби и топено сирене

13/10/2016
ГЕРГАНА ЯНКОВА
отГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2974369243
"Неостаряваща класика, която често присъства на трапезата ни "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо116 046
  • Преглеждания за месеца345
  • Преглеждания за седмицата91
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пържолите, ако има нужда начукайте с дървено чукче. Овкусете с подправките (сол, черен пипер, червен пипер, кимион и чубрица) и оставете настрана, за да ги поемат.

През това време нарежете гъбите на полумесеци, а лука на кубчета. В намазнено йенско стъкло се редят първо пържолите, след това топеното сирене, лукът и гъбите. Редите и следващия ред така, докато свършат продуктите. Заливате със сметана и слагате в предварително загрята фурна за 1ч. и 30мин. на 250 градуса.

По желание гарнирате с варен ориз.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 5 гласували
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: