Пилешки бутчета със сос на фурна

18/04/2018
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаНовак
"Пилешки бутчета с богата кашкавалена заливка - има ли по-приятен начин да се сбогуваме с диетата?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо181 178
  • Преглеждания за месеца2667
  • Преглеждания за седмицата404
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Сварете бутчетата в подсолена вода. В тиган с олио задушете нарязания на ситно лук и гъби. Добавете доматите, брашното и подправките. Сипете малко топла вода и разбъркайте.

Разбийте яйцата и ги добавете в тигана. Накрая прибавете спанака, настъргания кашкавал и разбъркайте добре.

Изсипете сместа в тавичка и отгоре подредете сварените бутчета.

Сложете във фурната на 200 градуса за 25 минути. Извадете, поръсете с кашкавал и върнете обратно за още 5 минути.

Идеята за това ястие научих от моята фейсбук приятелка Марияна Стоева.[ подобни рецепти тук ]
Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 7 гласували
5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: