Паламуд на скара

04/12/2011
Дебелата Берта
отДебелата БертаНовак126146
"Вечеря с дъх на море и весели спомени!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции1-2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо35 171
  • Преглеждания за месеца102
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибите добре от глави, опашки, гръбнак, посолете ги, полейте ги с прясно изцеден лимонов сок и ги оставете да отлежат 5-10 минути.

Намажете ги обилно с олио и ги сложете да се пекат на скара, като ги обръщате на няколко пъти и ги мажете с олио.

Накълцайте магданоза на ситно, и го разбъркайте с разтопеното масло. Оставете да стегне маслото в камерата, след което го нарежете на филийки.

В коремите на опечените паламуди се слага по няколко филийки от магданозеното масло. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.3
Общо 8 гласували
5 4
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: