Яхния с пиле, наденица и зелен боб

03/09/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаНовак
"Обичаме лятото, но още повече обичаме вкусните яхнии, които приготвяме в неговия край, когато времето не е толкова горещо, а зеленчуците са все още свежи!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо496
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на порции и го запържете. Добавете нарязания на ситно лук, чесън и морков.

След няколко минути прибавете нарязаната на колелца наденица.

След като се позапържат продуктите, поръсете с брашното и пипера.

Размийте пюрето в малко вода и го добавете в тенджерата. Долейте още вода, колкото е необходимо, прибавете подправките и зеления боб.

Оставете ястието на колона до омекване на зеленчуците.

Поднесете с нарязан магданоз.[ подобни рецепти тук ]
Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: