Пуешко руло

28/08/2016
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 556
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се слага между стреч фолио и се начуква, докато се изтъни.

Овкусява се с черен пипер и сол. От изброените продукти се приготвя плънка, която се слага в единия край на месото и се навива на руло.

Рулото се овива с бекон, нарязан на лентички. Пече се на 160 градуса до готовност.

Още топло се поръсва с настърган кашкавал.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: