Царевица с чушки

31/07/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваГуру126866437357
"Зеленчукова вкусотия за нула време, а вие ще решите дали ще я хапнете така или с гарнитура от шишчета "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 867
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме чушките и нарязваме на дребно. В тенджера сгорещяваме зехтина и в него изпържваме ситно нарязаните чушки, лук и чесън.

Когато станат златисти, заливаме с виното и оставяме да се задушават под капак за около 20 минути, като често разбъркваме.

Когато сосът изври, прибавяме царевицата и оставяме да се задуши, като бъркаме често. Сваляме от котлона и подправяме със сол, черен пипер и ситно нарязан магданоз.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: