Свински ролета с гъби и зеленчуци на фурна

31/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
"Уникално ястие, което да приготвите при специален повод "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 570
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С помощта на чукче изтънете пържолите. Мариновайте ги за 1 час в смес от соев сос, горчица, сол, черен пипер и къри. Във всяка сложете парче бекон, краставичка и кашкавал. Завийте на рулца и ги подредете в тавичка.

В тиган с 1-2 с.л олио задушете лука, нарязан на полумесеци. След това добавете настъргания на едро морков. Нарязаните на ивички чушка и гъби. Посолете, поръсете с черен пипер и изсипете сместа при ролетата.

Налейте малко вода, отгоре наредете парчета Гауда. Завийте с фолио и печете на 200 градусаоколо 40 минути. Накрая сипете сметаната, върнете обратно във фурната за няколко минути.

Идеята за това ястие научих от моята фейсбук приятелка Яни Георгиева.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: