Панирано бяло филе риба

20/07/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач377192281
"Лесно е, когато знаеш как, а е и много вкусно - опитайте и вие "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции7
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 907
  • Преглеждания за месеца328
  • Преглеждания за седмицата55
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • риба - 7 парчета бяло филе
  • за панировката
  • яйца - 2 бр.
  • бира - 100 мл
  • брашно - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се посолява със сол и черен пипер, по желание може да го нарежете на по-дребни парчета. Разбиват се яйцата с брашното, бирата и сол.

Всяко парче се потапя първо във брашно и после в панировка, пържи се от двете страни до готовност. Поръсва се с лимонов сок.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: