Полска гарнитура

24/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваНовак10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо872
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитото и обелено цвекло настъргваме на едро ренде, най-добре с ръкавици, за да не се боядисаме и го запържваме в сгорещеното олио.

Добавяме счукания чесън, захар, сол и оцет на вкус, доливаме малко вода и задушаваме докато oмекне.

Сервираме гарнитурата към месни ястия или като самостоятелно ястие.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: