Талиатели Алфредо с пиле

13/06/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф69496120435
"Аромат и вкус, които ще ви накарат да запратите книгата с рецепти през прозореца!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 132
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата24
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата в 4 литра вода с малко сол и зехтин според указанието на опаковката. Нарежете пилешкото филе на дребни парченца. Сложете в тиган маслото и зехтина, загрейте на котлона и сложете филето да се изпържи до златисто от всички страни.

Когато месото е готово сипете сметаната, добавете сол, черен пипер на вкус, скълцана скилидка чесън и чаша и половина настърган пармезан. Разбъркайте и гответе 3 минути.

Изцедете пастата в гевгир и добавете към пилето със соса. Разбъркайте талиателите добре, така че да се овкусят всички със соса. Махнете от котлона и сервирайте.

Поднесете пастата със нарязан на ситно магданоз, щипка черен пипер и няколко тънки резена пармезан.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: