Хрупкав ябълков пай

13/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваНовак1069
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 318
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите и обелени ябълки нарязваме на малки кубчета и ги смесваме с боровинките, захарта, сока и лимоновата кора. Изсипваме всичко в намазана с масло форма.

Смесваме брашното с овесените ядки, бадемите, кафявата захар, канелата, индийското орехче и солта, добавяме маслото и стриваме на трохи.

С получените трохи поръсваме плодовете и печем пая в предварително загрята фурна на 170 градуса за 45-60 минути. [подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: