Печен агнешки бут с кисело мляко

17/05/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваНовак10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 253
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд върху котлона стопяваме маслото и го разбъркваме с киселото мляко, солта и червения пипер.

Намазваме месото от всички страни с получената смес и го слагаме в тава.

Печем го в предварително загрята фурна на 160 градуса под фолио. По време на печенето поливаме месото със събралия се в тавата сос.

Месото се пече около 3-4 часа, като накрая махаме фолиото, за да хване коричка.

Сервираме с гарнитура по избор.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: