Пилешки пържоли с гъби и топено-пушено сирене

16/05/2016
enggell2020@abv.bg
отenggell2020@abv.bgГотвач278565951
"Сочни, крехки, мераклийски, за ценители на доброто хапване !"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо17 173
  • Преглеждания за месеца121
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 800 г филе
  • гъби - 300 г
  • топено - пушено сирене - 200 г
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • кимион - на вкус
  • олио - 3 - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тавата намазваме с олио. Пилешките пържоли разполовяваме на две по дължина.

Посоляваме и овкусяваме с черен пипер, кимион.

Подреждаме в тавата филето, отгоре почистените гъби и нарязаното на тънки филийки топено-пушено сирене.

Запичаме в предварително загряла фурна на 170 градуса.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: