Свински късчета с гъби и зеленчуци в гювеч

09/05/2016
Янка Горанова
отЯнка ГорановаГотвач178141313
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 365
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо на малки късчета.

Почистваме гъбите и ги режем на четири. Лука, морковите и червената чушка ги режем на малки кубчета.

В голяма тава слагаме месото, гъбите и всички зеленчуци, посоляваме и поръсваме с чубрица и малко червен пипер.

Разбъркваме добре и пълним гювеча. Домата се настъргва на едро ренде, слагаме го в гювеча и заливаме с 1 чаена чаша вода.

Слагаме да печем в студена фурна на 220 градуса за около 80 минути.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: