Свински ребърца на фурна

04/05/2016
Наталия Петрова
отНаталия ПетроваГотвач3536692572
"Не знаем за вас, но ние вече загряваме фурната, защото нямаме търпение "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо68 593
  • Преглеждания за месеца1259
  • Преглеждания за седмицата38
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свински ребра - около 1.5 кг
  • олио
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер - сладък
  • червен пипер лют
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребрата се овкусяват цели, без да се нарязват на порции. С ръце втриваме в ребърцата олио, сол, чубрица, червен пипер, черен пипер и малко от лютия червен пипер.

Слагаме ги в подходяща тавичка и печем в загрята на 180 градуса фурна за около 25 минути. След това увеличаваме на 200-220 за още 10 минути или до готовност.

След като са готови, ги изваждаме в чиния и с лъжица загребваме от получилия се бульон и го изсипваме върху тях. Поднасяме с подходяща гарнитура.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 4 гласували
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: