Пиле с уникален вкус

25/01/2017
Сия Рибагина
отСия РибагинаНовак
"Нямаме думи да опишем вкуса на това пиле, както показва и името на рецептата, но гарантираме, че ще се влюбите в него от първата хапка "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 136 257
  • Преглеждания за месеца8165
  • Преглеждания за седмицата1271
  • Коментирана35 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Почистете пилешките бутчета и ги разполовете на горно и долно бутче. В купа сложете майонезата, зехтин, подправката за пиле, черен пипер и топеното сирене.

Разбъркайте хубаво всички съставки. Гъбите почистете и нарежете на парчета. Сложете в тава пилешките парчета месо, отстрани добавете гъбите и отгоре сложете получената майонезена смес.

С ръце я втрийте хубаво в месото, така че да са овкусени всички парчета. Налейте виното и покрийте тавата с алуминиево фолио. Сложете във фурната на 200 градуса за 1 час, след което махнете фолиото и печете още 20 минути.

Настържете кашкавала на ренде, извадете тавата поръсете обилно с него върху месото и поставете отново във фурната до разтопяване на кашкавала около 10 мин.[ подобни рецепти тук ]
Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.8
Общо 73 гласували
5 62
4 9
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка: