Пържен хрупкав хек

15/04/2016
"Пърженото задължително трябва да е хрупкаво, съгласни ли сте?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции12
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо40 884
  • Преглеждания за месеца547
  • Преглеждания за седмицата133
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и измийте рибата. Осолете я със сол и я оставете да престои няколко часа.

Готовата риба изплакнете с чиста вода и подсушете.

Загрейте олиото за пържене в подходящ тиган.

Изсипете брашното в чиния, оваляйте всяко парче и изпържете в мазнината до златисто от двете страни. Отцедете на хартия.

Поднесете хека с подходяща салата или гарнитура и парченце лимон.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: