Свински вратни пържоли с гъби, топено сирене и вино

10/04/2016
Pressy
отPressyЧирак3926020
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо29 816
  • Преглеждания за месеца136
  • Преглеждания за седмицата39
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се овкусяват с черния пипер, червения пипер и солта, след което ги оставяме да престоят 20 минути на хладно.

Поставяме в подсолена вряща вода и варим около 40 минути. Измиваме и белим гъбите.

Поставяме ги в тавичка с олио, масло, пържолите, подправяме с чесън на прах, заливаме с лимоновия сок и виното.

Печем до готовност в загрята фурна около 20-25 минути. 5-10 минути преди да ги извадим добавяме топеното сирене.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: