Пастет от черен дроб

08/04/2016
Албена Асенова
отАлбена АсеноваМастър Шеф68476121606
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 160
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се измива и нарязва на парчета. Прибавят се сланината, също нарязана на парчета, морков, целина и лук. Залива се с 1/3 чаша вода и се слага да ври.

След като омекнат продуктите се добавят 1-2 дафинови листа и се оставя да ври още 10 минути. След като всичко е добре омекнало се отстранява дафиновият лист.

Следва смилане на продуктите до получаване на пастетообразна смес.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: