Рибно филе с кашкавал

15/03/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Една от най-апетитните панировки, която носи на доста бири "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо554
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме рибните филета и ги подсушаваме добре. Овкусяваме ги със сол и черен пипер.

В отделен съд разбиваме яйцата и към тях прибавяме настъргания кашкавал и ситно нарязания магданоз.

Потапяме всяко филе първо в брашното, после в яйчената смес и пак в брашно.

Изпържваме ги в загрято масло.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: