Тас кебап със свинско

22/02/2016
yoana
отyoanaНовак
"Като класическо произведение - всички сме го опитвали и всички с удоволствие ще хапнем пак от него "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо121 257
  • Преглеждания за месеца5125
  • Преглеждания за седмицата735
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се обезкостява, надребнява и запържва в мазнината заедно със скълцания лук.

Когато лукът промени цвета си, се слагат малко по малко доматеното пюре, брашното и червеният пипер.

Яденето се разрежда с бульон или вода, посолява се и се оставя да се готви на умерена температура. Когато омекне месото, се слагат черният пипер и бахарът.

Оризът се запържва в брашното и се добавя вода в съотношение 3 към 1. Гозбата се вари на тих огън до готовност.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: