Маринована цаца и сафрид

27/05/2011
тин
оттинНовак14
"Разкриваме ви една от най-строго пазените тайни на морските вълци - как се приготвя маринована цаца и сафрид!"
  • Готвене
  • Тotal
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо34 712
  • Преглеждания за месеца379
  • Преглеждания за седмицата146
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената риба се слага за 24 часа в силна саламура, а след това за 4 часа в оцет.

След това нареждаме в бурканчета, като между рибата слагаме: дафинов лист, бахар, черен пипер.

Заливаме с припържено олио. Държим на хладно.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.6
Общо 13 гласували
5 10
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: