Паста с два вида сос

19/02/2016
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо656
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата по указания на пакета начин. Отцедете.

Задушете каймата с мазнината и едната главичка лук, нарязана на ситно. Добавете чубрицата и черен пипер.

Направете бешамелов сос от маслото, брашното и млякото.

Нарежете и другата главичка лук и я задушете в две-три лъжици олио.

Добавете доматения сос и 1 к.ч. вода. Оставете соса да изври до се сгъсти.

Напълнете сварената паста с кайма. Овкусете със сол.

Полейте с доматения сос, а отгоре с бешамеловия и запечете до златисто. Поръсете с босилек.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: