Паниран пангасиус

17/05/2011
Дебелата Берта
отДебелата БертаДжедай126146
"Трудно може да устоите на хрупкавата коричка и топящата се устата среда на панирания пангасиус. А да знаете само как си върви с бира "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо59 091
  • Преглеждания за месеца407
  • Преглеждания за седмицата18
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразете пангасиуса, овкусете го с лимонов сок, зехтин, сол и черен пипер и го оставете за час-два да се маринова. По желание го нарежете на по-малки парчета.

След това загрейте мазнина в тиган, разбийте яйцата. Оваляйте всяко филе риба първо в галета, след това в яйца и пак в галета. Изпържете в сгорещената мазнина от двете страни.

Готовата риба отцедете върху хартия. Поднесете панирания пангасиус с гарнитура по избор. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.4
Общо 25 гласували
5 15
4 6
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: